Тренировки под музиката на Бионсе: Peloton обявиха колаборация с певицата

Известният формат за тренировки, Peloton, ще ни позволи да се насладим на упражненията от вкъщи на фона на музиката на Бионсе.

Ако не сте чували какво е Peloton, бързаме да обясним – това е компания, която предоставя на потребителите си различни програми за тренировки от вкъщи със специален уред, тип велоергометър.

Вече милиони, по-точно 3,6 милиона души, се присъединиха към този тип спорт от вкъщи и тепърва предстои тази цифра да се увеличи, след като от марката обявиха, че ще си колаборират с Бионсе.

Певицата сподели, че самата тя е потребител на фирмата от години и че целта на съвместната й работа с Peloton ще бъде да послужи като начин за повдигане на настроението на хората в момент, в който всички се нуждаем от приятни мигове.

“С Peloton вярваме, че силата на музиката може да мотивира и да вдъхнови хората по време на тяхното фитнес пътешествие”, споделя Бионсе.

Колаборацията има за цел и да подкрепи обществото на младите чернокожи, затова и платформата обещава да подкрепи десет университета в Америка, в които се обучават хора от малцинствата.