Травис Скот отговаря на обвиненията за изневяра

Изневери ли Травис Скот на Кайли Дженър? Това е въпросът, който витае в социалните мрежи след слуха за флирт  между рапъра и Рожан Кар. През последните няколко дни в интернет пространството се разпространи кратък клип, направен по време на бекстейдж на музикално видео, където на заден план, в далечината се появява самият Травис Скот.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от The Shade Room (@theshaderoom)

Излишно е да споделяме, че изображенията незабавно обиколиха Instagram. Слуховете за възможна изневяра на американския рапър, сега обвинен, че има връзка с модела и инфлуенсър, са навсякъде.

Според последна информация, всъщност Рожан Кар е била причината за внезапна раздяла на Травис и Кайли през 2019 г. Тежки обвинения, пред които половинката на Кайли Дженър реши да отговори категорично , отричайки, че има има каквото и да било общо с Рожан.

„Неканен външен човек на снимачната площадка е заснел това, което трябваше да бъде продукция при затворени врати, докато режисирах видеоклип“, написа Травис Скот в Instagram.

“Не познавам този човек. Никога не съм бил с този човек”, заключи рапърът, отричайки всякакъв вид скорошен флирт с Кар.

Рожан Кар премина в нападение, след отрицанието на Травис Скот

„Кажи, че не ме познаваш и никога не си бил с мен, когато всички са ни виждали заедно. Имам снимки и видеа, в които си с мен“, каза Кар във видео, публикувано в Instagram. “Що се отнася до видеоклипа, няма да отида никъде, освен ако не съм поканена”, добави моделът, намеквайки не само, че е поканена от Скот, но и че познава половинката на Дженър, с когото твърди, че е прекарала дена на влюбените.

„Запознахме се на Свети Валентин. Преструваме ли се, че и това не се е случило?“, допълни Кар, имайки предвид, че няма да запази мълчание за благото на Кайли и Травис.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Травис Скот с романтична изненада за Кайли Дженър