Това ли е най-секси фотосесията на Бар Рафаели?

Израелската красавица Бар Рафаели бе обявена за новото лице на известния бранд за бельо Agent Provocateur, като от марката пуснаха онлайн и първата рекламна кампания с нейно участие.

За никого не е изненада, че резултатът е повече от горещ! Блондинката показва перфектни форми в оскъдни сетове от дантела и сатен, и очевидно влиза в ролята на скучаеща фермерка, тъй като фотосесията е заснета в хамбар във френската провинция. Зад обектива е Себастиан Фаена, а стайлингът е дело на Мел Отенбърг. 
“Бар е въплъщение на нашата перфектна жена, която излъчва чувственост и увереност. Усещането, което струи от нея, е за филм ноар, за грация на котка и според нас то съвпада с настроението на колекцията и всичко в Agent Provocateur,” казва креативният директор на марката Сара Шотън. 
Бар (30) наскоро се омъжи за бизнесмена Ади Езра на пищна церемония в родния и на двамата Израел. На сватбата си моделът носеше ефирна рокля на Chloe, а според запознати, двойката е платила над 300 000 долара за тържеството. Преди това красавицата заведе най-близките си приятелки на моминско парти на Малдивите. 
Рафаели е един от най-добре платените израелски модели, като за 2013 г. дори застава на първо място в класацията, изпреварвайки дори Гал Гадот, която пък в момента се изявява и като актриса. Макар да е била на корицата на култовото мъжко издание Sports Illustrated Swimsuit Issue и да е обявена за най-секси жената на 2012 г. според Maxim, няма никакво съмнение, че името ѝ нашумя основно покрай романса ѝ с Леонардо Дикаприо. Двамата започват връзка през 2005 г., но през 2009 г. прекратяват отношенията си, като си остават близки приятели.