Това ли е краят за Кристен и Роб?

Дни след като таблоидите отново зашумяха около евентуалната раздяла на “Робстен”, папараците уловиха Патинсън с пикап, натоварен с багаж. 

Тийн любимците Кристен Стюърт и Робърт Патинсън отново са разделени. Новината донякъде изненада феновете на двойката от Здрач, защото само преди месец двамата доста явно афишираха връзката си и не се притесняваха от чуждите погледи. По време на фестивала Коачела те се държаха за ръце, докато се забавляваха в компанията на Кейти Пери, а това е много повече показност, отколкото сме свикнали да демонстрират. 
Кристен и Роб на фестивала Коачела

Вчера таблоидите публикуваха снимки на Патинсън в пикап, препълнен с багаж. Актьорът събра нещата си от общия им дом в Ел Ей и заедно с домашните им любимци (две кучета) се изнесе от къщата. Според изданията, Кристен е съкрушена от раздялата. Доколко обаче ще продължи тя е друг въпрос, тъй вече започнахме да свикваме на техните раздели и събирания. 
Преди време те се разделиха заради скандал с изневяра на Кристен с режисьора на Снежанка и Ловецът, но след това, около премиерата на последната част на Здрач, те отново се събраха. Дали е въпрос на време отново да ги видим заедно?
Снимки: Profimedia