Тото от “Скандау” спечели ВИП Брадър

Йонислав Йотов, познат като Тото от “Скандау”, е победителят в тазгодишното издание на “ВИП Брадър”.

26-годишният изпълнител успя да спечели любовта на зрителите и стана “Любимата звезда на България”. На финала Тото пребори жестоката конкуренция в лицето на Маргарита Хранова. “Публиката избираше между класата и потенциала”, обясни водещият Ники Кънчев.

От гостите в студиото само Жени Калканджиева подкрепи Тото за краен победител. Останалите – Илияна Раева, д-р Ангел Енчев, Влади Въргала и Мартина Вачкова, му отдадоха дължимото, но заявиха, че големият победител трябва да бъде Маргарита Хранова.

Преди финалното гласуване петимата финалисти се опитаха да привлекат колкото може повече публика като пяха в дуети и танцуваха на сцената в студиото. Вота на зрителите отреди третото място в надпреварата на дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз. На четвърта и пета позиция останаха моделите Александра Богданска и Джулиана Гани.

На 13 ноември в ефира на Нова ТВ ще стартира реалитито “Биг Брадър: Най-търсени”, което отново ще привлече погледите на зрителите. Все още няма официална информация кои родни звезди ще прекрачат прага на Къщата, но се спрягат имена като фолк изпълнителите Коцето и Фики Стораро, плеймейтката Светлана Василева, певицата Mapиaнa Πoпoвa с любимия й Веселин Плачков.