Тото и Кристин с красива лятна сватба

Певецът и дългогодишната му приятелка Кристин Петринска се венчаха само ден след 31-вия рождения ден на Тото. Влюбената двойка е избрала за локация на своя най-щастлив ден ресторант, намиращ се на брега на язовир Пасарел.

От снимките, споделени в социалните мрежи, можем да видим, че за визията си Кристин е избрала ефирна бяла булчинска рокля. Тото пък е облечен с класически официален костюм. А за празничното настроение на събитието са се погрижили певците Борис Солтарийски и Невена Цонева.

Тото и Криси избягват да споделят най-личните си моменти с аудиторията. И този път не беше по-различно. Сватбата на младите родители се проведе без голяма шумотевица. За нея стана ясно от публикации в социалните мрежи, споделени от гостите на семейство Йотови. На сватбения ден са присъствали и някои родни популярни лица,  с които младоженците са в приятелски отношения. Разбира се, няма как да пропуснем и дуетната половинка на Тото от „СкандаУ“ – Лъчо.

Кристин и Йонислав Йотов – Тото са заедно от няколко години и са една от най-чаровните двойки в интернет пространството.

Те вече са горди родители на две дечица – момченце, на име Доминик и момиченце. Двете бременности и раждания на красавицата не бяха споделени с аудиторията. За случилите се събития, двойката споделяше едва след това. Самата Криси публикува често красиви семейни кадри, по които съдим, че младоженците са изключително сплотени и щастливи. Младите родители избягват да показват дечицата си и ги разбираме напълно. Все пак най-красивите моменти са личните!

А що се отнася до техния сватбен ден, можем да видим чудесни усмихнати кадри в инстаграм профилите им! Там очкавано заваляха коментари, с които приятели и фенове честитиха на младите влюбени. По-любопитните от Вас най-вероятно са забелязали и промяната във фамилното име на Криси в Инстаграм.

Ние също честитим щастливия момент на Тото и Криси! Пожелаваме им щастлив съвместен живот и много поводи за усмивки!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тото е станал баща за втори път