Тодор Славков в мръсна война с Деси Цонева

Тодор Славков поде мръсна война с начинаещата тв водеща Деси Цонева, дъщерята на Димитър Цонев.

От няколко дни, Тодорживковият наследник сипе мръсотии по адрес на Деси в своя профил във Фейсбук.

В типичния си хумористичен стил Славков на практика заяви, че Деси е лека жена, на която не са чужди нощните забавления и оргиите. Той подкрепи твърдението си с нейни снимки с чаша в ръка.

Повод за скандала между тях стана рожденият ден на Малък Тошко, който бе преди около десетина дни. Тогава Цонева обвини Славков, че е организирал пиянска и наркоманска оргия в апартамента си, докато 4-годишния й син Янчо е бил там. Детето било заведено от баща си Янчо Таков-младши, който е близък приятел на Славков.

През следващите дни, бясната Деси открито изля гнева си срещу бащата на момченцето в различни медии. Тя заяви, че е започнала консултации с адвокат и събира свидетелски показания, за да отнеме на Таков-младши родителските права.

Явно това е вбесило малък Тошко, тъй като оттогава той непрекъснато пуска обиди срещу Цонева във “Фейсбук”. “За разлика от вас, аз освен от политика разбирам и от киноизкуство. И понеже тази седмица пуснаха “Grace of Monaco” по кината, имам един въпрос. Сега Бареков като е полупремиер, деси цонева pepperoncino ква е? А?….Half Whore?!?“, гласи един от коментарите на Славков.

По-късно публикува и снимка с шегаджийски текст “Keep calm and come to the next orgy (don’t forget your children). Dessi Tsoneva”, придружен с коментара: “Съжалявам, че се повтарям, но човек като се спъне и изгуби правилната посока, не означава, че е изгубил правилния път завинаги. В смисъл, за Деси има още шанс……или?”

Славков дори се закани да пуска скандални снимки на Цонева, с която доскоро са се забавлявали заедно на неговите купони.

Междувременно водещата се зарече да не дава сина си на бившия си мъж Янчо Таков-младши до момента, в който той не си направи тест за определени субстанции, а резултатът е негативен”.