Тоалетът на Кари Брадшоу, който потребителите онлайн намразиха

Кари съчета рокля втора ръка от бюджетен моден бранд с Gucci… но интернет не остана доволен.

Каквото и да е мнението ви за завръщането на “Сексът и градът”, за всеки е очевидно, че темата вълнува много потребители онлайн. Последните кадри от снимачната площадка обаче бяха приети главно негативно. Причината? Бюджетната рокля на Кари.

Тя по-точно е бохо модел с макси кройка от Forever 21. Роклята вече не е налична, и вероятно Брадшоу е открила новото си попълнение към гардероба от магазините за втора употреба. Това никак не се хареса на върлите фенове на сериала, който продава идеята за луксозния начин на живот и скъпата мода.

“Кари Брадшоу и бърза мода?” – запитаха се някои от потребителите. Аутфитът й наистина не е за всеки с наслагването на рокля с принт върху елегантната оксфордска риза, а комбинацията от чантата от колекцията колаборация между Gucci и Balenciaga добавя необичаен за известната героиня подход, смесица от висок и нисък ценови клас.

Но преди да ви оставим вие да кажете крайната дума за тоалета, ще припомним за една от най-често срещаните критики, които “Сексът и градът” винаги е получавал. Тази, че сериалът показва неосъществима реалност, в която с неособено висок бюджет Кари успява да си купува непрестанно обувки и дрехи от най-високите ценови класове, всеки ден да пие по една Мимоза или Космополитън, докато живее сама в Ню Йорк… може би все пак не е зле по-често да виждаме главната героиня в достъпна мода?

И Кари Брадшоу рециклира тоалетите си

Fashion Gallery