Тялото на Нина Добрев изгря в списание Self

На новата корица на списаание Self любимото ни холивудско момиче Нина Добрев показа убийствена форма.

Очевидно почивката след “Дневниците на вампира” се отразява добре на чаровната брюнетка. Пред изданието 26-годишната актриса разкри, че няма да се завърне като Елена Гилбърт за сезон 7 през септември.

Обичах да работя в този сериал. Беше такова лудо и страхотно приключение и бях заобиколена от толкова много хора, които считам за семейството. Знам, че това е нова вълнуваща стъпка в правилната посока за мен, но ще ми бъде много странно, че няма да бъда с тях”, сподели Добрев пред списанието.

Заснемайки последните сцени, Нина е знаела, че това ще бъде много емоционално преживяване. Доказателство са кадрите, които тя сподели от сбогуването с колегите си. “Важно е за мен краят да бъде епичен и запомнящ се”, обяснява Добрев.Имам чувството, че сега съм съвсем друг човек, отколкото бях в началото на сериала и съм пораснала толкова много. Той бе важна част от живота ми, и аз искам да приключи красиво, да свърши добре“.
Нина разкрива още, че при подписването на договора за сериала преди шест години, тя е знаела от самото начало, че тази година ще приключи с работата по сериала. Дали пък наистина е така, или напусна заради бившия си Иън Сомърхолдър, който се ожени за приятелката й Ники Рийд?

Преди да продължи със следващите филмови проекти, Нина се е отдала на активна почивка. Или по-скоро на приключения. Заедно с най-близките си приятели актрисата потегли на пътешествие с кола. Самата Нина разкрива, че целта на лятното пътуване е да обиколят САЩ, а крайната им цел е Лос Анджелис.