The Weeknd и Бела Хадид са се разделили… отново

Двамата отново са решили да се разделят. Този път причината е била в разстоянието.

The Weeknd и Бела Хадид винаги са имали турбулентни отношения и това си пролича още веднъж. Бурната им връзка била вечно придружена с много караници, повечето от тях причинени от разстоянието, което ги разделя. Постепенно двамата започнали да си обръщат все по-малко внимание, а с предстоящите събития в кариерите им знаели, че ще стане още по-трудно да се срещат. Затова решили да приключат нещата, но този път смятат да запазят контакти с надеждата в бъдеще отново да си дадат шанс.

Това разказва източник пред E!Online. Абел, както е истинското име на певеца, работи върху нов албум, който заема голяма част от времето му. Бела също има много предстоящи ангажименти в работата и това запълва графиците им.

Ваканционният стил на сестрите Хадид

Историята на двойката започва през 2015, когато започват да излизат за първи път. Година и половина по-късно двамата късат и само след два месеца Абел продължава напред с връзка със Селена Гомес за почти цяла година. След като певците се разделят през октомври 2017, Бела и The Weeknd отново започват да бъдат виждани заедно, но не потвърждават отношенията си месеци наред. Така докато през юли миналата година не се събраха официално.

Връзката им изглеждаше по-стабилна този път и дори Бела сподели, че се надява да продължи и с брак. Какво разказа моделът можете да прочетете тук: Бела Хадид е лудо влюбена, мечтае за брак и деца