Тейлър Суифт се сгоди?

След пет години връзка Тейлър Суифт и Джо Алуин са се годили!

Това посочват медиите отвъд Океана днес. Първоначално новината се появи, след като множество източници разкриха пред списание Life & Style, че Тейлър и Джо са се сгодили след тридневна почивка в Корнуол през средата на януари.

Макар и все още да няма директно потвърждение нито от Суифт, нито от Алуин, има защо да вярваме на новината. Актьорската двойка винаги е пазила връзката си далеч от очите на хората, а съвсем наскоро Джо наруши мълчанието си и коментира отношенията си с Тейлър в интервю.

На въпроса дали е говорил с нея за полигамна връзка той отговаря: “Мисля, че хората могат да правят каквото ги кара да са щастливи. Очевидно аз съм много щастлив в моята моногамна връзка”.

32-годишната певица и 30-годишният актьор са заедно от 2016 година и оттогава си партнират не само в любовта, но и в работата. Джо няколко пъти се включва в създаването на музиката на Тейлър под псевдонима Уилям Бауери.

“Джо свири на пианото много красиво и винаги създава креативни неща. Един ден аз попитах “Хей, това може да е странно и да не харесаш идеята, но така или иначе сме в карантина и нищо друго не се случва, може би можем да опитаме да напишем тази песен заедно”, разказва Суифт за креативния процес във филма си “Folklore: The Long Pond Studio Sessions”. И преди тя е споделяла, че всяка нейна песен първо получава одобрението на Джо, преди да бъде споделена със света.

Popular