Тейлър Суифт с нова визия за новото десетилетие

Певицата на вече изтичащото десетилетие е първата звезда на корицата на британския Vogue и за новата декада.

Последната година и последното десетилетие като цяло бе повече от успешно за Тейлър Суифт – подобри рекорда на Майкъл Джексън за най-много награди за музиката си, бе обявена за любим изпълнител на публиката за последните десет години и спечели още много други призове междувременно. Сега тя се обръща към новата ера, готова за новите предизвикателства.

Точно затова тя е перфектният избор за първата корица на британското издание на Vogue.

На нея тя позира в Chanel в стилна фотосесия с грим и прическа, която ни накара да се замислим дали това наистина е Тейлър. Визията й е много по-различна от обикновено, вдъхновена едновременно от футуристичния стил, както и от ретро тенденциите.

Редакторът на списанието, Едуард Енинфъл,  казва че във фотосесията “Тейлър Суифт непринудено изглежда безкрайно модерна”, но същевременно в нейната визия нарочно са вмъкнати препратки и към ретро стила.

Така модната библия ни кара да обръщаме поглед към бъдещето, но със съзнанието, че сме стигнали до тук, благодарение на всичко случило се с нас до този момент – напомняме си за вечно въртящото се колело от събития и моди.

Накрая редакторското писмо подобаващо завършва с думите “Добре дошли в 20-те!”