Тейлър Суифт стана за смях, страда

Тейлър Суифт направи цяла кариера покрай любовния си живот – всяко скъсване беше отразено в ново парче. По тази причина 23-годишната изпълнителка отнесе огромно количество шеги и подигравки.

Постоянното й “прескачане от цвят на цвят” стана една от любимите теми за шеги в американските предавания. Доскоро на нея не й правеше впечатление, но след като дори на церемонията по връчването на наградите Златен глобус се спомена за многобройните й кратки връзки с известни холивудски мъже, подробно описани в песните й, изпълнителката се засегна и според думите на близък неин приятел, който е споделил с RadarOnline: “Тейлър вече е решила да направи усилие да не скача веднага в нова връзка след като приключи с предишната. По някакъв начин негативните реакции от медиите наистина отвориха очите й за любовния й живот, което може да се окаже за добро!”

В редиците на краткосрочни гаджета влизат: Джейк Гиленхал, Джон Мейер, Конър Кенеди и Хари Стайлс от One Direction.


Тейлър Суифт и Хари Стайлс


Най-наранена Тейлър се е почувствала след шегата на актьора Майкъл Фокс, че не иска синът му да излиза с изпълнителката, за да не бъде написана песен за него след като скъсат. След като Фокс научил, че е обидил Тейлър, се свързал с нея да й се извини. В Twitter певицата съобщи, че нещата между тях двамата са изгладени.

Снимки: Profimedia

Виж още:
Студ мори Кание Уест
Джей Ло в секс сцена с Джейсън Стейтъм
Кели Озбърн се сгоди тайно
Шакира и Жерар Пике: всичко за тяхната любов