Тайра Банкс се раздели с приятеля си

Супермоделът Тайра Банкс се раздели с норвежкия фотограф Ерик Ейсла.

Двойката сложи край на отношенията си след 5-годишна връзка. Близки до двамата разкриха, че са решили да се разделят мирно и кротко и са останали приятели без да има излишни драми.

Тайра и Ерик имат син, с който се сдобиха в началото на миналата година, благодарение на сурогатна майка. Малко преди това моделът сподели, че има проблеми със зачеването. Тя разкри болката си, че се е подложила на оплождане ин витро, след като не е успяла да зачене по естествен път. Но и този опит се оказал неуспешен и затова са прибегнали до услугите на сурогатна майка.

“Изключително сме развълнувани от появата на нашето момченце. Извървяхме труден път, за да се сдобием с него, както съм споделяла преди. В края на тунела за мен и баща му Ерик обаче имаше ярка светлина. Взирам се в прекрасните очи на сина си и не спирам да мисля и да се моля за всички онези хора, които имат проблеми със зачеването и износването на дете. Моите надежди и мечти се сбъднаха с малкото ми съкровище Йорк Банкс Асла”, сподели Тайра, след като стана майка.

Двамата ще продължат да се грижат за своето момченце, а запознати разкриват, и че ще продължат с общата работа. Банкс и Ейсла работят заедно и по култовото риалити “Следващият топ модел на Америка”.