Така ли ще се казва бебето на Уилям и Кейт?

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън ще роди следващия месец, но залаганията за името на новия наследник текат с пълна сила.

Все още не е ясен полът на бебето на принц Уилям и Катрин, но отгатването на името стана едно от най-вълнуващите занимания за британците в последните дни. Според медиите на Острова, бебето най-вероятно е момиче.

След като имената Елизабет (ако е момиче) и Джеймс (ако е момче) бяха на първите места в класацията допреди дни, сега те отстъпиха местата си на Алис и Ричард.




“Ако Уилям и Кейт все пак решат да кръстят кралското бебе Алис, ако се окаже принцеса, те щe я кръстят на втората дъщеря на кралица Виктория, Алис Мод Мери. Тя е известна със своето милосърдие и застъпничеството си за правата на жените – две качества, които ще бъдат насърчавани във всеки модерен монарх“, заявява Кормак Даулинг от букмейкърската къща Betfair.

На трето място се нарежда името Шарлот, като следват Виктория, Артър и Александра. По-малко вероятните имена според британците са на членовете на фамилията – на таткото Уилям, на дядо Чарлз, на покойната Даяна, която щеше да бъде баба на детето, както и на мама Катрин. За тях залозите са 14 към едно.

Има облози дори какви ще са цветовете на косата и на очите на бебето. Голям интерес буди и въпросът с каква рокля ще бъде Кейт на изписването. Най-много предположения за тоалета имат цветовете синьо, розово и оранжево.

Снимки: Profimedia