Тачо: Жени е по-добра в леглото от Зорница

Стефан Манов-Тачо направи много интересно признание след изгонването си от Къщата на “ВИП Брадър”.

Съпругът на жени Калканджиева сравни секса с нея с този, който прави с любовницата си Зорница Линдарева. Той е категоричен, че неговата съпруга е много по-добра в леглото. Тачо направи още интересни признания за семейния си живот.

Евгения не е превъзмогнала изневярата, макар да изглежда така, сякаш я е. Имахме разговор в началото, след като това се случи, но сега не се говори често за това”, сподели Тачо пред Гала в “На кафе” тази сутрин. “Жени е много ревнива, не е вярно, че ми е оставяла свобода да правя каквото си искам”, допълни още той.

Мъжът на шестата по красота в света обясни, че въпреки многото скандали помежду им, двамата се развеждат само на приказки, в които няма нищо сериозно. “Не се развеждаме, защото не сме го говорили сериозно. Тя е много силен характер, макар че сме заедно от много време. Все пак имам моменти, в които не мога да я усетя. Искам Жени да си остане такава, каквато е”, категоричен е Стефан.

Той допълни, че не знае нищо за спрягания за любовник на Калканджиева бизнесмен Пламен Дишков-Кела. “Не съм чувал нищо за Кела, чувам името Пламен Дишков за първи път. Ако съм получавал заплахи, то те са били само от Жени, никой друг не ми е отправял такива”, обясни Тачо, допълвайки, че е наясно с връзките на Жени с други мъже преди и след брака им.

Скандал между Жени и Тачо заради бившия й