Сьомга и банички с киноа за Оскарите

Пушена сьомга, супа от моркови и вегетариански банички с киноа ще бъдат само част от ястията, подготвени за Оскарите.

Австрийският майстор-готвач Волфганг Пак за 14-та поредна година е избран да подготви менюто с 50 блюда за звездите. То е пригодено както за любителите на месото, така и за вегетарианците.

В листата с изисканите ястия са включени още тартар от подлюдена риба тон в хрупкава черупка от сусам, мини бургери с кюфтенца, козе сирене, гарнирано със сок от билки, тарталети от пиле, риба и морски дарове.

Дамите като Анджелина Джоли, които недолюбват месото, ще могат да си похапнат супа от моркови, банички с киноа, сирена от цял свят, или пък макарони с печени кестени.

Десертите ще бъдат най-различни, като шоколадът ще е представен в най-различни форми – сладки, пасти и бонбони.

Церемонията по връчването на наградите “Оскар” ще се състои тази неделя.

Снимка: Profimedia