Светата Троица: Линда, Кристи и Наоми се събраха след десетилетие

Супермоделите Линда Еванджелиста, Кристи Търлингтън и Наоми Кембъл се събират за първи път след цяло десетилетие.

Трите грации позират рамо до рамо за кампанията за #knotonmyplanet, чиято цел е да се повиши информираността за геноцида на слоновете.

Трите са познати през 90-те години като Светата Троица на модните икони. С безброй кампании, корици за Vogue и фотосесии за Патрик Демаршелие, Питър Линдберг и Стивън Мейзъл, те вдигат летвата за следващото поколение модели. Днес модните легенди се събират за първи път от десет години насам с отбора-мечта Патрик ДеМаршелие, Карлийн Серлин ДуДудзел и Ориби.

“Всички бяха там: Патрик, Ориби, Карлийн. Беше сякаш не е минало времето”, заяви Линда Еванджелиста за списание V. “Някой каза нещо в някакъв момент и Наоми избухна в смях, чак до сълзи. Беше толкова забавно, и то съвсем естествено. Почувствах ги като семейство”.

Идеята за изображението идва на агента на Линда в DNA, Дейвид Бонуври, който е бил един от организаторите на кампанията по #KnotOnMyPlanet. Той обяснява, че снимката е нещо повече от една среща на епични модели. Той подчертава, че става дума за самия център на модната индустрия, и колко далеч са готови да стигнат нейните лидери, когато застават зад една кауза.