Свекървата на Джоли бясна заради децата

Анджелина Джоли успя да настрои срещу себе си не само феновете на Брад Пит, но и неговите родители.

Майката на актьора Джейн била изключително разочарована от снаха си. Тя побесняла заради това, което Анджи причинява на сина й в момента и заради факта, че се опитва да го изкара лош баща, който има проблем с агресията и има зависимост към алкохола и наркотиците. “Сърцето на Джейн е разбито от тази раздяла. Тя и без това вижда много рядко внуците си от Брад, а сега след развода, изобщо не се знае кога ще ги вижда”, твърди близък до фамилията пред сайта Radar Online.

Именно семейството на Брад са тези, които в момента са до отчаяния актьор. Той не спирал да плаче и единствените, с които общувал, са майка му Джейн, баща му Бил, сестра му Джули и брат му Дъг, които били истински разтревожени за него.

От години е ясно, че свекървата и Джоли не се разбират особено много. Причината е силната връзка на Джейн с бившата съпруга на Пит – Дженифър Анистън, което не се нрави на Джоли. За 12-те години връзка, двете така и не успяват да се сближат, макар родителите на Брад многократно да са опитвали да я приветстват в семейството си.

Мама Джейн била и доста ядосана от факта, че снаха й не я остава сама с децата. Джоли е наела своя собствен брат Джеймс Хевън за детегледач на 6-те си деца и не допускала Джейн и Бил около малчуганите без надзор.