8 потенциални гости, с които Риана може да ни изненада на Super Bowl

Официално можем да отбележим, че остават броени дни от шоуто на полувремето на Super Bowl. Всъщност Риана не е участвала на голямо събитие от наградите Грами през 2018 г. Въпреки това сме убедени, че завръщането й ще бъде изключително стилно и много запомнящо се.

Още през септември от TMZ съобщиха, че Риана има свой списък с над 50 потенциални сътрудници, сред които имена като Джей Зи, Дрейк, Пол Маккартни. С толкова много спекулации във въздуха и само три дни до неделя, нека се захващаме за работа и да анализираме заедно възможностите.

A$AP Rocky

Те имат само две песни заедно… но какво от това! Партньорът на Риана и баща на сина й може да отбележи първото си участие на Super Bowl.

Ники Минаж

Голяма е вероятността да видим изпълнител като рапърката да се включи в шоуто на полувремето. И, да, определено ни се иска да бъде реалност.

SZA

Въпреки че се говори, че Риана няма да се съсредоточи твърде много върху парчета от „Anti“ , тя и SZA звучат толкова добре заедно в „Consideration“. Дори и да не изпълнят официална колаборация, защо да изключваме възможността SZA да се включи в Super Bowl.

Дрейк

От „What’s My Name“ до „Work“, Риана и Дрейк биха могли да се превърнат в истинска музикална сензация.

Джей Зи

Това ни изглежда като една от най-сигурните колаборации, която може да се осъществи в неделя вечер.

Калвин Харис

В известен смисъл Калвин Харис е перфектната знаменитост за тази емблематична вечер.

Еминем

Представете си: Еминем на Super Bowl два пъти за две години?  В днешно време няма нищо лошо да си помечтаем.

DJ Khaled

Последната песен, която Риана изпълни на живо, беше „Wild Thoughts“ на Грами през 2018 г. – завръщането с абсолютно същата песен и сътрудник би било наистина хитър ход.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Риана със собствен документален филм

Hero Slider