Стилните мъже на Сара Джесика Паркър

Синът на Сара-Джесика Паркър обра овациите с модерната и елегантна визия на червения килим.

Разбира се, когато имаш майка-модна икона, шансът да останеш незабелязан на гала събитие е нищожен. Дори когато си само на 11 години!
Джеймс Уилки, синът на Сара-Джесика Паркър направи точно това – грабна вниманието на червения килим. Макар по-малките му сестрички вече да са модни икони, досега малчуганът се появяваше предимно в спортно-всекидневно амплоа.
Сара-Джесика и съпругът ѝ Матю Бродерик обаче решиха да го вземат със себе си в Лондон, на премиерата на мюзикъла “Charlie and the Chocolate Factory”. При което модните критици побързаха да се изкажат одобрително за визията на момченцето. И защо не? Джеймс наистина е ужасно сладък в светлия си летен костюм с риза на квадратчета с акцент върху свежата вратовръзка. 
Любимката от “Сексът и градът” и съпругът ѝ изглеждаха прекрасно, но именно синът им беше този, който спечели вниманието на публиката.
Впрочем, оценяваме решението на Сара да се съобрази с възрастта на по-малкия си кавалер и да го облече удобно, вместо да го пристегне в смокинг. Джеймс е една-две идеи по-неглиже от родителите си, разбира се, без да нарушава добрия вкус. 
Класата на една дама не се крие единствено в дрехите!
Снимки: Prоfimedia
Кейти Пери и Джон Майер отново се събраха
Рийз Уидърспун в отлична форма
Да или не: Рита Ора в червена кожена рокля
Утроете адреналина с Ками, Пепи и Вики!