Стефано Габана отново похвали Николета

Николета Лозанова отново намери място в профила на съоснователя на луксозната модна къща Dolce&Gabbana – Стефано Габана.

Дизайнерът сподели свои любими корици на списания, сред които място намери и кадър на Николета Лозанова и дъщеря й Никол, които позират за родно издание в идентични тоалети на модния лейбъл. Коментарите под снимката бяха предимно за това колко е сладко семейството, но имаше и критики за силния грим, с който е плеймейтката ни.

Български бранд в центъра на скандал със Стефано Габана

Това не е първият път, в който Габана обръща внимание на Николета Лозанова. Преди време той сподели в профила си в Instagram снимка от партито, за третия рожден ден на малката Никол. Тогава Ни Ло и дъщеря й отново бяха облечени в рокли на точки с флорални мотиви, дело на модното дуо.

Плеймейтката ни бе и в основата на скандал между Габана и български моден бранд, който копира тоалетите на  Dolce & Gabbana. “Копие! Оригиналът е мой,” написа тогава побеснелият дизайнер под снимка на Ни Ло в своя профил. На кадъра плеймейтката бе с тоалет на Laleto, на които е лице.