Стана ясно кой ще отведе Меган Маркъл до олтара

След като бащата на Меган Маркъл – Томас, по спешност трябваше да претърпи сърдечна операция, всички се запитаха кой ще я отведе до олтара.

Предположенията бяха за майка й Дория Рагланд, както и за принц Уилям. Актрисата обаче помолила бъдещия й свекър – принц Чарлз, да й окаже тази чест. Новината бе официално потвърдена от двореца Кенсингтън. “Меган Маркъл поиска от Негово кралско височество принц Чарлз да я заведе до олтара в храма “Сейнт Джордж” в замъка Уиндзор”. Принц Чарлз е очарован, че ще може да приеме Меган Маркъл в кралското семейство по този начин,” гласи официалното съобщение на двореца.

Бащата на Меган Маркъл претърпя сърдечна операция

Междувременно стана ясно, че съпругът на кралица Елизабет – принц Филип, ще присъства на сватбеното тържество. То бе под въпрос, след като преди няколко седмици той бе подложен на операция за тазобедрената става.

Принц Джордж и принцеса Шарлът ще са шафери на сватбата

Всички последни детайли около сватбата бяха обсъдени на чаено парти с кралица Елизабет II. Принц Хари и Меган Маркъл се появиха в компанията на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Впечатление направи, че актрисата изглежда в приповдигнато настроение въпреки всички скандали, идващи от семейството й в последните дни.