Стана ясно къде е родила Меган Маркъл

Меган Маркъл не е родила в домашни условия, нито в болницата Сейнт Мери, където на бял свят се появиха и трите деца на Кейт Мидълтън.

Синът на Меган и Хари е проплакал в частната болница Портланд в Уестминстър.

Това стана ясно, след като днес бе публикуван актът за раждане на новородения Арчи. В седмиците преди неговото раждане Меган и Хари споделиха своето решение да не разкриват предварително коя болница са избрали. Говореше се много упорито и че Меган Маркъл иска да роди у дома в имението Фрогмор, както навремето у дома е раждала кралица Елизабет II.

Първородният наследник на херцозите на Съсекс е бил роден в същата частна болница, в която е раждала и Виктория Бекъм. В същата болница Сара Фъргюсън е родила принцесите Беатрис и Юджийн.

Арчи, който се появи преди 11 дни, прекара първата си седмица далече от всякакво публично внимание, с изключение на кратка поява в замъка Уиндзор, където родителите позираха с бебето за снимки.

За него и за майка му се грижи бабата Дория Рагланд. Едва на втората седмица при бебето са дошли на гости Кейт Мидълтън и принц Уилям, както и дядото по бащина линия принц Чарлз.