Срещата със смъртта накарала Емилия Кларк да спре да се притеснява за възрастта и красотата

След като два пъти за малко да загуби живота си след два внезапни мозъчни аневризма, Емилия Кларк гледа на живота с други очи.

Два животозастрашаващи инцидента и две тежки операции са били нужни на актрисата, да научи важен урок – красотата идва отвътре, а следите от времето по лицето са привилегия.

“След операцията, понеже се чувствах много неуверена, влагах всичко в това как изглеждам. Но с времето осъзнах, че хората са най-красиви, когато не мислят за себе си и не премислят своята красота”, споделя пред People 34-годишната бюти посланичка на Clinique.

Красотата на Емилия Кларк

“Щастливите моменти ще са това, за което ще си мислиш на предсмъртното легло. Няма да си спомняш онези моменти, в които си си направил някое супер сладко селфи”, споделя още Емилия.

“Нямах ситуация, в която си казах “възползвай се от момента“, когато получих мозъчните кръвоизливи. Не се случи с мен. Но много се уплаших от смъртта. Затова какво по дяволите е толкова лошото на остаряването? Кои са двете сигурни неща в живота? Смъртта и данъците. Ще се случи – остаряването е гарантирано”, допълва в заключение Кларк.

А какво е истински красивото за нея? Онези моменти, на пълно щастие, “когато танцуваш на фона на любимата си песен и не можеш да спреш”.

Емилия Кларк сподели снимки от най-тежкия си период