Спортният шик на Кейт Мидълтън – с бели кецове за 30 паунда

Спортният стил й отива точно както и всеки друг стил, между другото! Отново видяхме, че Кейт Мидълтън умее да привнася модерни елементи в гардероба си.

На благотворително спортно събитие в Лондон, херцогинята изглеждаше в стихията си.

Кейт беше облечена в зелена блуза по тялото и панталон от ZARA в същия нюанс. Между другото, у нас цената на панталона е точно 49.95 лв. и можете да го поръчате тук.

(Всички снимки от събитието можете да видите в галерията.)

Дрехите на херцогинята на Кейбридж бяха подбрани много умело за повода. В тях тя изглеждаше представително, но и очевидно се чувстваше удобно, защото не се поколеба да тества спортните си качества и даже да направи лек спринт.

За целта, естествено, Кейт Мидълтън бе обула кецове. Нейният избор е модел в бяло от Marks & Spencer, който струва 30 паунда. Украсени с ленти в бежово, сребърно и зелено, кецовете допълват и освежават приятно цялостната визия на херцогинята.

Както винаги, всеки елемент в тоалета на Кейт е избран внимателно. Това важи и за зеления цвят на последната й визия.

Освен че всички зелени нюанси са изключително актуални тази пролет, зеленото е и цветът на наближаващия празник на Свети Патрик. Така че освен тренди, стайлингът на Кейт със сигурност е и дипломатичен жест.

За тези, които са харесали нейния свеж тоалет, предлагаме тук още модерни вдъхновения в същата гама – Акция по озеленяване.

Кейт Мидълтън с пола в леопардов принт от Zara

 

Fashion GalleryPopular