София Вергара и Джо Манганиело очакват бебе

София Вергара и нейният съпруг Джо Манганиело са в очакване на своята първа рожба.

Двамата ще стават родители, благодарение на сурогатна майка. “София и Джо намериха идеалната сурогатна майка в Калифорния. Тя е бременна и трябва да роди през пролетта. Те са невероятно щастливи от новината. Нямат предпочитания за пола на бебето, само искат да е здраво. София вече стяга детска стая”, разкрива източник пред RadarOnline.

Двамата с Манганиело са женени вече от година, а бъдещото им дете няма да е първото за 44-годишната актриса. Тя вече има 23-годишен син на име Маноло, плод на любовта й с предишния й съпруг.

Преди време София заяви желанието си отново да стане майка и разкри, че това не я плаши. “Джо е с четири години по-млад от мен и иска деца, така че ние се опитваме да направим нещо по въпроса. Идеята да гледам бебе отново не ме плаши”, разкри Вергара в интервю за онлайн списанието Edit.

“Смешно ми е като видя как жените в САЩ масово гледат бебета на моята възраст. В Латинска Америка жените не отлагат толкова много майчинството. Повечето мои приятелки от Колумбия имат деца на възрастта на сина ми”, заявява латината.

Вергара продължава горчивата съдебна битка с бившия си годеник Ник Льоб относно попечителството над техните замразени ембриони, които той нарича “дъщерите ни”. През 2013 актрисата замрази свои яйцеклетки с надеждата отново да стане майка. След раздялата им Ник дори заведе дело за “попечителство” над яйцеклетките ѝ, с които искаше да оплоди сурогатна майка. Той дори бе кръстил двете яйцеклетки Ема и Изабела.