София Ричи и Елиът Грейндж сключиха брак на Френската ривиера

Всички потребители в интернет пространството изразяват своите най-добри пожелания към новата щастлива двойка – София Ричи и Елиът Грейндж. Звездната двойка току-що се ожени в Hotel du Cap-Eden-Roc в Антиб на Френската ривиера.

24-годишната Ричи е освен модел и инфлуенсър, така и дъщеря на R&B легендата Лайнъл Ричи. От своя страна, Грейндж е основател на 10K Projects, базирана в Лос Анджелис звукозаписна компания.

Елиът Грейндж е син на сър Лучиан Грейдж, настоящ председател и главен изпълнителен директор на Universal Music Group.

На сватбата на София Ричи и Елиът Грейдж присъстваха родителите на модела, четирикратните носители на Грами – Лайнъл и Даян Александър, както и сестра й Никол Ричи заедно със съпруга й Джоел Мадън.

Сред звездните гости се откроиха още Парис Хилтън и Картър Реъм, както и Камерън Диас и съпругът й Бенджи Мадън, брат близнак на Джоел.

Булчинската рокля на София Ричи бе проектирана от Chanel

Бракът означава и символ на промяната за звездата. Първо, тя промени акаунта си в TikTok, който сега се казва @sofiarichiegrainge.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Vogue Weddings (@vogueweddings)

Освен това, по-рано този месец красавицата сподели, че е приела юдаизма, присъединявайки се към вярата на настоящия си съпруг.

Е, през каквото и да преминава двойката, пожелаваме им да го правят ръка за ръка с много любов.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Latest Look: София Ричи с чехли и костюм