Софи Търнър е бременна

Софи Търнър е бременна с първото си дете, осем месеца след приказната си сватба с Джо Джонас.

Младите влюбени все още се опитват да пазят щастливата новина в тайна.

Ако информацията е вярна, това обяснява защо напоследък Софи избира дрехи, които прикриват коремчето й. Включително на наградите на “Билборд”, където носеше мини пола с едри волани и висока талия.

На последните си папарашки снимки Софи също е облечена с прикриващи дрехи. Тя носи широк кожен панталон, черна блуза и много обемно кожено яке. (Вижте тези и още снимки на двойката в галерията)

Красивата двойка сключи брак миналата година, първо в Лас Вегас през май, а след това с традиционна и много пищна венчавка във френския прованс през юли. Софи Търнър и Джо Джонас са пожелали да нарушат една традиция и са избрали дрескод бяло за всички свои гости, които поканиха в замъка “Шато Мартине”.

И макар да видяхме много малко снимки от самата сватба, папараци успяха да документират предсватбеното парти на двойката и техните приятели. Софи и Джо бяха организирали коктейл на лодка по река Сена.

Софи и Джо започват да се срещат през ноември 2016-та и веднага се превръщат в една от най-обичаните холивудски двойки.

Въпреки това, те предпочитат да стоят по-далеч от общественото полезрение и рядко говорят за връзката си. “Смятам, че ключът е да си напомняме, че нашата връзка е като всяка друга. Няма значение дали сме холивудски знаменитости, или сме родени в Африка. Едно и също е”, коментира Софи за Entertainment Tonight в едно от редките си интервюта по темата.

 

Hero SliderPopular