Славин Славчев спечели “Като две капки вода”

Славин Славчев успя да пребори конкуренцията на Иван Юруков и да спечели голямата награда на шоуто “Като две капки вода”.

“Като две капки вода“ е едно богатство най-вече заради образите, с които всеки един от нас се среща. Това е изключително облагородяващо за един артист! Благодаря на целия екип, че имах възможност да съм част от всичко това”, заяви Славин, който си тръгна от шоуто с чисто нов автомобил. Той избра да се преобрази като Иън Гилън от Deep Purple, докато Иван бе Джон Ленън от Beatles.

На трето и четвърто място съответно се класираха Константин и Гери-Никол. Фолк идолът, който през целия сезон водеше в класирането, заложи на Васил Найденов, докато тийн сензацията избра да се изяви като “най-голямото си вдъхновение” – Риана.

Останалите участници в сезона също се изявиха на сцената в дуети. Софи Маринова и Маргарита Хранова изпълниха хита “One Moment In Time” като Дженифър Хъдсън и Уитни Хюстън. Златка Райкова и Боби Турбото пък се преобразиха като Галя и Миро от Каризма. На сцената се появи и миналогодишната победителка в надпреварата – Михаела Маринова, която направи имитация на Бионсе.