Скандали в Къщата на “Биг Брадър”

Сериозни скандали разтресоха вчера Къщата на “Big Brother All Stars”.

Емо Каменов избухна в Big Brother след като Тодор Славков бойкотира поредна мисия и съквартирантите бяха лишени от 20% от бюджета за храна.

Съквартирантите трябваше да се превъплътят в герои от сериала „Съдби в Нови хан”. Катето Евро и Ники Китаеца трябваше да изиграят ролите на съпрузи в патриархално семейство, Калина – на непокорната дъщеря, влюбена в Тодор Славков. От своя страна пък Емо и Христо трябваше да играят ролите на гей двойка. Каменов беше недоволен от образа, който му се падна, но все пак прие ролята си.

Тодор Славков обаче започна да мърмори защо Катето е назначена за режисьор и под въздействието на алкохола недоволстваше от всяко нейно всяко действие. Това изкара от нерви не само актрисата, но и Каменов.

Той избухна и започна да бута диваните с някои от съквартирантите върху тях и дори заплаши, че ще набие някого. Впоследствие дори забрани да се употребява алкохол е негово присъствие. Повечето съквартиранти застанаха на негова страна, тъй като той остана без дрехи и дори без бельо, за да осигури храна и пиене за именния ден на Катето Евро.