Скандал в семейство Кардашиян!

Рапърът Кание Уест се оказа по-голям мъж от съпруга на Кортни Кардашиян – Скот Дисик.

Оказа се, че изпълнителят е побеснял след раздялата на своята балдъза с мъжа й.

Но повод за неговата ярост стана рождения ден на дъщеричката на двойката – Пенелопе, който бе отпразнуван в “Дисниленд”. И колкото и да обича децата си, Скот не дойде на празненството. Вместо това той предпочете да направи парти в Лас Вегас.

Това вбеси Кание Уест, който смята, че “един истински мъж не напуска семейството си и трябва да бъде силната мъжка фигура за децата, от която те се нуждаят”. Всички във фамилията се притесняват кога двамата мъже ще се засекат и ще избухне скандала.

Междувременно стана ясно, че Кортни бори раздялата със Скот с помощта на спорта. Плътно до нея са сестрите й, които й оказват пълна подкрепа в този труден момент. Кортни сподели кадър, на който с Ким и Клое са се отдали на упражнения.

По-късно разбира се, идва и моментът за излизане по женски. Трите дами отидоха на мексикански ресторант, а тоалетите им са решени изцяло в бяло. Естествено, сестрите Кардашиян са почитателки на селфитата и веднага си направиха няколко, които споделиха в социалната мрежа Instagram.