Скандал в клана Кардашиян

Истинска война в клана Кардашиян-Дженър се разразила заради най-малката сестра Кайли.

Тя уволни майка си като свой мениджър, тъй като Крис не обръщала толкова внимание на кариерата й, колкото на тези на нейните сестри и на брат й. Чашата преляла, когато Крис уредила собствено риалити на Роб Кардашян и бременната му годеница Блек Чайна. Не е тайна за никого, че Кайли не може да понася бъдещата си снаха, тъй като тя има 4-годишен син от настоящото ѝ гадже Тайга.

След като Роб и Блек се сдобиха със свое собствено риалити, Кайли бе покрусена. На нея ѝ писна да живее в сянката на своите роднини и вини Крис за това. По думите ѝ, майка ѝ е фокусирана само върху бебето на брат ѝ, моделската кариера на сестра ѝ Кендъл и разбира се изявите на Ким. Кайли е убедена, че Крис вече не се грижи за интересите ѝ и иска нов мениджър”, разкрива източник пред RadarOnline.

Крис и Кайли са се скарали и заради Тайга, с когото непокорната Дженър се събра миналата седмица след поредната им раздяла. Мама не харесвала рапъра, защото не бил подходящ за дъщеря й. “Когато Кайли поднови връзката си с Тайга, между нея и Крис се развихри невиждан скандал. Кайли упрекна майка си, че поведението ѝ е неприемливо и напълно лицемерно, тъй като тя винаги е подкрепяла връзките на нейните сестри и братя”, добави източникът.