Скандал между Ивана и Мелания Тръмп

Първата съпруга на американския президент Доналд Тръмп Ивана, успя да ядоса настоящата му половинка Мелания, обявявайки се за “Първа дама”.

Тя беше гост в телевизия ABC, където рекламира книгата си за живота си с Тръмп. Ивана сподели пред водещите, че веднъж на две седмици се обажда по телефона на бившия си съпруг, но избягва да звъни в Белия дом, за да не дразни настоящата госпожа Тръмп. “Всъщност не искам да му се обаждам там, защото там е Мелания. И не искам да предизвиквам някаква ревност или нещо подобно, понеже съм първата жена на Тръмп. Всъщност аз съм Първата дама, нали така”, пошегува се Ивана.

Какъв е проблемът с официалния портрет на Мелания?

Тя допълни, че ако беше Първа дама, би се справила страхотно, докато на Мелания очевидно й е много трудно да свикне с живота в Белия дом. Госпожа Тръмп на свой ред реагира бързо чрез говорителката си Стефани Гришам, заявявайки, че много харесва живота си във Вашингтон и за нея е чест да бъде Първа дама. “Тя смята да използва титлата и положението си, за да помага на децата, а не да продава книги”, заяви говорителката и допълни, че бившата съпруга явно няма лош умисъл с изказването си, но цели да привлече вниманието и да вдигне шум около себе си.

Дизайнери отказват да обличат Мелания Тръмп

От Playboy до Белия дом: Мелания Тръмп

Ивана е омъжена за Тръмп в периода между 1977 и 1992 г. Тя е майка на три от децата му. Двамата се разделят, след като тя разбира за аферата му с актрисата Марла Мейпъл, която става негова втора съпруга и майка на втората му дъщеря – Тифани. Мелания е третата поред съпруга Тръмп и е майка на най-малкото дете на президента.

Снимки: Profimedia