Скандал между Джордж Клуни и Брад Пит

Легендарното приятелство на Брад Пит и Джордж Клуни вече е в миналото.

Двамата най-добри приятели са скарани жестоко, а причина за това са станали професионалните им амбиции.

Приближен до двамата актьори разкрива пред сп. The National ENQUIRER, че Брад и Джордж са се скарали заради нов филм за милиони по романа “Law of the Jungle”. Двамата са кандидатствали да продуцират лентата, но е спечелила продуцентската компания на Пит Plan B.

Джордж отчаяно искаше да спечели проекта. Брад знаеше за това, но и той се пробва и победи. Той каза на Клуни: “Това е просто бизнес, човече”, но Джордж не може да му прости. Той смята, че Брад е лицемер, който му се прави на приятел, а след това му забива нож в гърба”, разкрива източникът пред списанието.

Неприязънта между двамата преминала границите. “Брад вече също не изпитва топли чувства към бившия си най-добър приятел. Той не може да го понася и дори му каза в лицето: “Мразя те, умри!”, добави информаторът.

Разбира се, и двете съпруги на актьорите се включили във враждата и непрекъснато говорели една срещу друга пред общи приятели. “Анджи смята, че Амал е „въздухарка”, а Аламудин твърди, че Джоли постоянно се преструва”, каза близък до актьорите.

Снимки: Profimedia