Синди Крауфорд е неотразима на корицата на Vogue

На 25 или на 55 – само Синди Крауфорд може да изглежда толкова добре, независимо годините.

За корицата на Vogue Бразилия се снима изкусителката от 90-те в секси черно-бяла фотосесия, с която отново доказа, че красотата няма възрастови граници.

Пред камерата на фотографското дуо Луиджи и Янго Синди позира само по бельо. Резултатът тя нарича една много “забавна фотосесия”, ние пък смеем да я опишем като ултра сексапилна.

“Синди Крауфорд не е носталгия. Тя е една от най-красивите жени в света и абсолютна икона, с годините става още по-очарователна”, отбеляза модният директор на списанието Педро Салес.

В публикацията в профила на Vogue Бразилия разбираме, че поводът за фотосесията всъщност е било едно щастливо съвпадение. Фотографското дуо, с което Синди многократно е работила през 90-те, било по работа в Ню Йорк по също време, когато и Крауфорд е посещавала дъщеря си Кая. Тримата не пропуснали повода и заснели кадрите, а зад кулисите се върнали назад във времето, спомняйки си за иконичните кампании, заснети заедно.

Синди е заснела близо 20 корици за списание Vogue през годините. Вижте още няколко нейни емблематични момента с ретроспекцията, която направихме навръх рождения й ден през февруари.