Синът на Майкъл Джордан се жени за българка

Баскетболната легенда Майкъл Джордан ще си има българска снаха. Неговият син Джефри планира сватба в идните месеци с Радина.

Двойката дори посетила страната ни преди няколко седмици, за да може Джефри да се срещне със семейството на своята любима и официално да поиска ръката й. “Направил е на Радина предложение за брак и се е представил пред родителите й. Заедно са повече от година, като не се отделят един от друг”, разкриват близки до щастливата българка. Младият Джордан бил силно впечатлен от родните забележителности и това е видно и от профила му в Instagram, където сподели куп снимки от пребиваването си в България.

Радина Анева заминава за САЩ през 2015 година, за да осъществи мечтата си и да се реализира там. Само за година след като е наета от 20th Century Fox, тя успява да се наложи и е повишена до ръководител звено.

Джефри пък се отказва от баскетбола през 2012 година, като в интервю споделя, че ще се фокусира върху личния си живот. Година по-късно той става част от компанията Nike, където е мениджър на сектор. Четири години по-късно Джефри предлага брак на нашенката, която буквално му е влязла под кожата, пише столично издания.

Вижте снимки на щастливата двойка в галерията!