Синът на Джони и Ванеса със сериозни здравословни проблеми

Изглежда проблемите продължават да преследват Джони Деп, който наскоро призна, че е в тежка депресия от всичко, което се случва в последните години в живота му.

Актьорът, който в момента е в Европа на турне с групата си The Hollywood Vampires, веднага е отпътувал за френската столица, защото синът му Джак има “сериозни здравословни проблеми”. Неговата майка – Ванеса Паради, пък пропусна премиерата на последния си филм A Knife in the Heart в Париж, заради здравето на сина си.

Какво се случва с Джони Деп

Оказа се, че положението е дотолкова сериозно, че се наложило спешното събиране на цялото семейство. Това съобщи режисьорът на лентата с нейно участие – Ян Гонзалес. “За съжаление, Ванеса Паради не успя да се присъедини към нас тази вечер. Наложи й се да отсъства поради сериозни здравословни проблеми на сина си”, заяви той.

Все още няма данни какво е състоянието на момчето, нито какво точно се е случило. За момента говорителите на Деп и на Паради са отказали всякакви коментари.

Ванеса Паради за Джони Деп: Той не е насилник!

Двойката бе заедно между 1998 и 2012 г. и има две деца – 19-годишната Лили-Роуз Деп и Джак, чието истинско име е Джон Кристофър Деп III. Въпреки скандалната раздяла с Ванеса заради актрисата Амбър Хард, Джони успя да запази добри отношения със семейството си.