Синът на Дейвид Боуи чака дете

Месец след смъртта на рок легендата Дейвид Боуи, неговият син Дънкан Джоунс обяви, че чака своята първа рожба.

44-годишният британски режисьор обяви щастливата новина в профила си в Twitter. “Един месец, откакто татко почина. Направих тази картичка за него на Коледа. Ще се случи през юни. Кръгът на живота. Обичам те, дядо”, пише Дънкан под своя рисунка на своето бъдещо бебе.

От своя страна, половинката на Дънкан – фотографката Родин Ронкийо сподели: “Срам за тези от вас, които просто мислеха, че съм наистина дебела и не казаха нищо. Хаха”.

Вдовицата на Боуи – Иман, също се завърна към социалните мрежи точно месец след неговата смърт. Тя публикува снимка със следния цитат: “Всяка сълза е поет, лечител, учител”.

Дейвид Боуи почина на 10 януари след дълга и тежка борба с рака. Дънкан Джоунс е негов син от първия му брак с Анджи Боуи. Самият Дънкан също се е борил с рака. През 2012-та той открива бучка в гърдата си, която е отстранена успешно. Веднага след като чува диагнозата, той се жени за своята половинка. За съжаление, неговият баща не успява да се справи с болестта и умира на 69-годишна възраст.