Сиена Милър се събра с бившия си годеник

Сиена Милър се върна при бившия си годеник Том Стъридж, с когото се разделиха миналото лято.

Двамата актьори започнаха да се появяват все по-често заедно, а блондинката усърдно крие безименния си пръст. Това веднага предизвика слуховете, че са се събрали. Запознати пък разкриват пред в. Sun, че Том се опитва да я спечели отново. “Двамата се опитват да изгладят различията си и са на път да се съберат окончателно”, обяснява той.

“Том вече казва на своите близки приятели, че със Сиена ще се съберат отново. Той е сигурен, че двамата все още се обичат и че трябва да си дадат още един шанс”, обяснява друг пред сп. Grazia и добавя: “Том много съжалява, че нещата не се развиха по план. Сега той иска да се реваншира на Сиена за това, което се случи миналата година”.

Сиена и Том бяха заедно в продължение на четири години. В последните три пък бяха сгодени. Двамата имат и дъщеричка – Марлоу, която вече е на 3 години. Основният проблем, който разделил двамата е нежеланието на Том да се преместят да живеят в Лос Анджелис или Ню Йорк, заради кариерата им. Той предпочитал да остане да живее в Лондон, но явно е размислил в името на щастието на своята дъщеря.