Сийл заведе гаджето си при Хайди

Те бяха една от любимите ни двойки, а сега се раздваме да видим Сийл и Хайди Клум заедно, макар и разделени.

Певецът, който има нова жена в живота си, официално я представи на Хайди. Той заведе модела Ерика Пакър (38) на мач на единия си син Йохан, където също така бяха Хайди и майка й.
Голямото събиране идва точно в разгара на слуховете, че Ерика чака дете от британския изпълнител. Австралийката, която вече има три деца, е бивша съпруга на милиардера Джеймс Пакър. Същият, който в момента излиза с Марая Кери и за когото се говори, че има намерение да се ожени за поп дивата. 
Край игрището, където всички бяха поседнали, Сийл дипломатично зае място между бившата си съпруга и настоящата си половинка. Видяхме го окуражително да държи ръката на Ерика – все пак, когато бившата на гаджето ти е Хайди Клум, естествено е да имаш нужда от морална подкрепа…
Сийл и Хайди бяха женени в продължение на 7 години и имат три биологични деца. Певецът отгледа и най-голямото дете на красавицата Лени, родено от връзката й с шефа на Формула 1 Флавио Бриаторе.
Раздялата на една от най-популярните звездни двойки не мина без напрежение. Сийл обвини красивата германка, че е имала връзка с бодигарда си по време на брака им. 
Видимо е обаче, че сега всичко между тях е наред.
Снимки: Profimedia
Хайди Клум и Вито Шнабел се отдадоха на страстта си в Италия
Хайди Клум взриви мрежата със секси снимка