Сиара се сгоди за Ръсел Уилсън

Вече е официално! Сиара се сгоди за своя приятел Ръсел Уилсън.

Куотърбекът на „Сиатъл Сийхоукс“ съобщи новината на своята страница в Instagram, където сподели видеоклип, на който неговата нова годеница носи огромен пръстен с диамант. “Тя каза да! Да!”, заяви той във видеото. “Да направим нещата да се случат. Бебето ми”, допълни Ръсел. “Уау! Аз съм толкова развълнувана. Бог е толкова добър”, каза от своя страна Сиара.

“Тя каза „Да“!!! От първия ден знаех, че тя е единствената. Няма по-велико чувство… #ИстинскаЛюбов@Ciara”, допълни Уилсън, който очевидно е предложил на своята любима на плажа.

Сиара и Ръсел са заедно от година. Двамата обаче все още не са правили секс заради религиозните вярвания на куотърбека. “Господ ме прати при Сиара, за да водя я в живота. Тя е най-прекрасното същество на света. Чудесна жена, грижи се за мен и ме обича, тя е всичко, което съм искал. Благословен съм с нея”, категоричен е Уилсън.

Двойката официализира връзката си в края на април миналата година. В началото на 2014 г. пък спортистът се разведе, след близо 2-годишен брак. Самата Сиара пък прекрати годежа си с рапъра Фючър, след като стана ясно, че той й е изневерявал системно, докато тя е била бременна със сина им.