Синди Крауфорд се озовала в леглото на Клуни

Синди Крауфорд се озовала в едно легло с холивудската звезда Джордж Клуни след пиянска вечер.

Актьорът бил поканен на гости у топмодела. След като прекалили с питиетата, той останал да пренощува в дома на красавицата. Звучи като на филм, нали? Да, но това е самата истина!

За случката разказва мъжът на Синди – Ранди Гербер, в интервю пред The Evening Standard. Той разкрива, че тримата се събрали, за да отпразнуват успеха на тяхната собствена марка текила – Casamigos. Това било в периода, в който Клуни е имал връзка с кечистката Стейси Киблър. Тя обаче не придружавала своя любим тази вечер.

След като Синди, Ранди и Джордж се отдали на сериозна дегустация на горещата течност, Клуни бил настанен да спи в главната къща. Това било рядкост, тъй като актьорът обикновено отсядал в къщата за гости.

И под влиянието на алкохола, в тъмнината Синди объркала Клуни с мъжа си. “Тя ме видяла да лягам на леглото с ботушите ми за мотор, затова се качила на леглото и започнала да разтрива гърба ми. След това аз се обърнах, само че не бях аз, а Джордж“, обяснява Ранди Гербер, който е много близък приятел с холивудската звезда.

Реакцията на модела била да извика: “О, Боже мой!“, докато Клуни попитал: “О, Боже мой, с теб ли се озовах в леглото?“. Тази случка обаче не помрачила семейното им приятелство и по-късно те дори я използват, за да направят рекламен клип за своята марка текила.

В момента Синди и Ранди са много близки приятели и със съпругата на Джордж – Амал. Четиримата често могат да бъдат забелязани в една компания както в ежедневието, така и на червения килим.