Синът на Ким и Кание със забрана да влиза в Нова Зеландия

Синът на Ким Кардашян и Кание Уест, който бе роден преди броени дни, няма да може да влиза в Нова Зеландия.

Оказва се, че името, което звездните родители са му измислили – Сейнт (в превод “свети”) им изиграло лоша шега. Ако той дръзне да пътува до далечната тихоокеанска държава, ще наруши закона. В страната има  в списък на неприемливите собствени имена – заедно със Сейнт, са забранени и други религиозни названия като Месия, Христос, Епископ и Луцифер, както и такива за звания – дук, граф, лейди.




С името Ким и Кание за пореден път шокираха своите фенове и станаха обект на подигравки. Двойката обясни избора си, тъй като Сейнт бил истинска благословия за тях, заради трудностите на брюнетката със зачеването. Такъв беше случаят и с първата бременност на Ким с дъщеря й Норт Уест. “Знаете ли, за мен беше доста трудно да забременея отново, затова се чувствам наистина благословена и в края на краищата си струва милион пъти,” обяснява Ким.
Малкият Уест се появи на бял свят миналата събота, 5 декември, а в понеделник тя и съпругът ѝ обявиха, че той ще се казва Сейнт Уест. И докато всички социални мрежи бяха залети с подигравателни шаржове за звездата фамилия, най-безумното е, че рок музикантът Пийт Уенц обвини Ким и Кание в плагиатство. Оказва се, че и неговият малък син също носи необичайното име Сейнт. Сейнт Ласло Уенц се роди през август 2014 г. и е второто дете на музиканта, който има по-голям син – Маугли от Ашли Симпсън.
Ким Кардашиян и Кание Уест се сдобиха със син
Избрани моменти от Ким, Кание и Норт