Сиара съди бившия си за 15 млн. долара

След като бившият годеник на Сиара, рапъпът Фючър, я атакува с обиди в Twitter и няколко свои интервюта, певицата отвръща на удара в съда.

Изпълнителката на “Like a Boy” ще съди бащата на сина си Фючър Захир за клевета и обида, а според списание People, искът е на стойност 15 милиона долара.
В документите, подадени към съда, 30-годишната певица посочва няколко интервюта на Фючър (32), в които той я обвинява, че използва детето им за ПР. В Twitter рапърът твърдеше, че бившата му половинка му е забранила да вижда Фючър младши, докато според Сиара, той е посещавал детето поне 19 пъти. 
“Тя иска най-доброто за себе си и сина си,” казва източник, близък до Сиара. “Наистина е страхотна майка. Малкият е привързан към нея и е много умен, а тя е търпелива и обичлива.”
Сиара и Фючър преди да се разделят
Миналият месец друг източник от обкръжението на певицата отрече тя да е възспирала бившия си да навестява сина им. “Сиара заяви, че Фючър се възползва от ситуацията, за да промотира музиката си, като остава в публичното пространство, използвайки нейното име.” 



Малкият Фючър Захир е почти на две години
В момента Сиара има връзка с коутърбека на Seattle Seahawks Ръсел Уилсън и отношенията ѝ с него вероятно допринасят още повече за драмата с бившия ѝ. “Той ревнува, че тя е продължила напред и е щастлива, докато той не успява,” допълва източникът.
Сиара и Ръсел редовно демонстрират любовта си в Instagram
Певицата изглежда наистина щастлива с Уилсън, с когото започнаха да се срещат миналата пролет. “Те са много сладка двойка и изглежда, сякаш са много влюбени. И то наистина, не престроено! Той е много общителен, приятелски настроен и земен човек,” завършва източникът, близък до Сиара.

Снимки: Profimedia, Instagram

Клои Кардашиян с фотосесия като голата Мерилин