Сиара къса с бащата на новороденото си дете

Младата майка Сиара сложи край на връзката си с рапъра Фючър само три месеца, след като роди сина им Фючър Захир Уилбърн.

Сиара и Фючър се сгодиха през октомври 2013, но сватба така и няма да има. Причина за раздялата е изневярата на Фючър. Според източник, близък до двойката, Сиара ще се фокусира върху бебето си.

Само ден преди да стане ясно, че R’n’B дивата се разделя с годеника си, тя сподели пред US Weekly как се чувства по отношение на майчинството.

“Моят син е най-хубавото нещо, което ми се е случвало в живота,” казва Сиара. “Той е е невероятен, изпратен от небесата. Аз наистина чувствам цялата тази любов.”

28-годишната певица споделя
, че в момента е на нов етап от живота си и иска да изрази всичко, което чувства, чрез музиката си.

“Преди да имам дете, имах цели. Все още имам да постигам целите си, но сега с детето ми имам много повече цели за постигане. Така че не мога да губя времето си. Трябва да действам,” обяснява Сиара. Факт е, че тя работи усилено в студиото.

“Аз не съм стара. Майките могат да бъдат свежи, жизнени и млади и точно такава майка искам да бъда. Определено може да има Body Party част 2, и 3, и 4 и 5”, казва певицата. А Body Party е хитът ѝ от 2013-та написан и продуциран заедно с вече бившия ѝ годеник.

Дженифър Лопес със страхотно секси кадър за нов сингъл
Джесика Алба е ходещо уравнение на женствеността
Блейк Лайвли: “Искам да имам много деца!”
Дивото зове: Една различна Риана за списание W