Шведският диджей Avicii се е самоубил

Известния диджей Avicii се е самоубил. Той е оставил и предсмъртно писмо, разкрива Daily Mail.

Преди броени дни шведският музикант бе намерен мъртъв в Мускат, Оман. Години наред той се бореше със здравословни проблеми и дори му се наложи да слезе от сцената през 2016 г. Дни след смъртта му, семейството му излезе с официално съобщение:

“Нашият обичан Тим бе търсач, ранима артистична душа, търсеща отговорите на екзестенциални въпроси. Той бе постигащ много перфекционист, който пътуваше и работеше много на скорост, която доведе до изключителен стрес. Когато той спря да пътува по турнета, той искаше да намери баланс в живота, за да бъде щастлив и да прави това, което обича най-много – музика,” казват близките му.

“Той наистина страдаше с всичките си мисли за Смисъла, Живота и Щастието. Той не можеше да продължава повече. Той искаше да намери покой. Тим не беше създаден за бизнес машината, в която се оказа; той беше чувствителен мъж, който обичаше феновете си, но избягваше светлините на прожекторите. Тим, завинаги ще те обичаме и ще ни липсваш. Човекът, който беше, и музиката ти ще пазят паметта ти жива. Обичаме те, твоето семейство”, споделиха още те.