Щерката на Брус и Деми влезе в клиника

Поредното звездно дете има проблеми с алкохола и дрогата.

Най-малката дъщеря на актьорите Брус Уилис и Деми Мур – Талула, влезе в клиника, за да лекува зависимостите си.

20-годишното момиче е било прието в рехабилитационния център за лечение на зависимости “The Meadows” в Аризона на 23 юли, съобщават медиите отвъд Океана. Разбира се, тя е влязла заради семейството си, което я убедило да се лекува.

Талула решила да се запише на срещите на “Анонимните алкохолици”, след като сестра й Скаут я е хванала да взима кокаин. Тя веднага казала на майка им Деми, която провела сериозен разговор с малката си дъщеря.

Деми беше шокирана от разкритията на дъщеря си, но знаеше, че не трябва да я съди. Талула имаше нужда от нея и Деми се радваше, че може да й помогне“, разкрива техен близък пред сп. Star.

На този етап двамата актьори отказват да коментират проблемите в семейството. Говорителят на Талула също не мълчи по въпроса. Впечатление правеше поведението на Талула, която от 15-годишна е заснемана от папараците да излиза пияна от различни нощни клубове.

Нейното облекло също често е шокирало обществото – на музикалния фест Coachella миналата година например, тя се появила в ултра къси панталонки и бюстие, които по-скоро изглеждат като бельо, отколкото като тоалет. Поведението й на събитието пък било още по-потресаващо. На няколко бири (и не само), Талула започнала по-скоро да се кълчи в тона на музиката, отколкото да танцува.

Новината идва само две години, след като Мур постъпи в рехабилитационен център заради стреса и изтощението след развода си с Аштън Къчър.

Снимки: Profimedia

Звездите с най-хубавите крака в Холивуд
Отзад напред: Познайте на коя звезда е дупето!
Голите звезди на Холивуд