Щастлив хаос в дома на Хилария и Алекс Болдуин

В семейство със седем деца мисията да снимаш всички заедно е почти невъзможна – подчертаваме думата “почти”, защото Хилария доказа, че може да се справи и с това.

През последната година семейството Болдуин бързо порасна – само няколко месеца, след като Хилария роди Едуардо през септември, тя и Алекс споделиха, че са посрещнали още едно дете от сурогатна майка, малката Мария Лусия, или както галено й казват – МериЛу.

Сега къщата им е пълна с щастие,  но и с голяма доза хаос, както нагледно показа Хилария в последните кадри, които сподели в социалните мрежи.

Освен едно стори и една публикация от уютен следобед с всичките си деца, тя сподели и шеговит кадър, в който всяка майка би могла да се припознае – вечер с чаша вино, чипс… и помпа за кърма.

Много се коментираше темата с избора на семейство Болдуин да разраснат още семейството си. Сред критиките най-често срещан бе коментарът, че други двойки нямат възможност да имат и едно дете, а Хилария и Алек търсят помощ дори от сурогатна майка, за да посрещнат още една рожба.

В отговор на негативните коментари звездната двойка сподели, че тяхна мечта е била тази за голямо семейство, а дори и понякога продължават да се питат дали да не го разраснат още повече.