Шон Уайт разказа забавната история зад първата среща с Нина Добрев

Как Шон Уайт разбрал колко харесвана и известна е приятелката му – още по време на първата им среща.

Двойката се запознава по време на семинар във Флорида, изнесен от известния автор на книги за самопомощ Тони Робинс, разкрива в последно интервю Шон Уайт. Точно след това двамата са решили да отидат и на първата си среща, но тук в разказа си  Уайт вмъква едно важно уточнение: “Не знаех абсолютно нищо за нея тогава”.

Двамата избират да отидат на ресторант след събитието, но мястото е било препълнено с хора, а места за тях няма. Нина предложила да опита да говори с хостесата, за да намери маса за тях, а Уайт разказва, че добре си спомня как си е помислил, че вероятно Добрев ще каже “Има един златен медалист, който иска маса тук”.

Малко след това не само е имало маса за тях, но и множество служители в ресторанта започнали да се появяват, а атлетът отишъл при тях с увереността, че суматохата е заради самия него, а не заради известната му придружителка. “Може ли да си направим снимка с… нея”, спомня си, че някой от сервитьорите е попитал Уайт, който в този момент осъзнал колко известна е жената до него. “Чудех се какво стана, какво се случва, а всъщност беше много смешно”, допълва той.

Бързо след първата им среща Шон и Нина стават двойка, още през 2019 година, а по време на първите месеци от пандемията заживяват заедно. “Нина толкова много ми помагаше тогава. По време на тази пандемия, тя беше страхотна – направи дори това време от живота ми специално”, признава атлетът.